Viennese Chocolate Symphnoy – Michal Floris

Posted on:

Výrazná chuť legendárního likéru Mozart Dark Chocolate se mísí s
překvapivou kombinací vodky, čerstvých malin, medu a piniových
ořechů. Přesně tak chutná Mozartova hudba.

Baltic Amber – Slavix Ivanovskis

Posted on:

Nezapomenutelný koktejl z pobřeží Baltského moře je skvělou
kombinací Ginu, Drambuie, limetky a citronové šťávy s nádechem
pomerančového likéru. Osvěžujícím zakončením je rozmarýnové
aroma a jantarová kapka medu.

T-plum PM Spritzer – Petr Marek

Posted on:

Užijte si odpoledne v romantické Praze s touto odvážnou kombinací
Prosecca, japonského vína ze zralých švestek a domácího tymiánového
sirupu.

Dobos Style cake-shake – Balázs Farkas

Posted on:

Vzali jsme tradiční maďarský dezert a nalili jej do sklenice. Vyzkoušejte
kombinaci vanilkové zmrzliny, kakaového likéru, piškotu, čokoládového
sirupu s pečeným ořechem a karamelovou čepicí.

Warsaw Spring – Piotr Wasążnik

Posted on:

Polechtejte své smysly touto osvěžující kombinací Zubrowka
vodky, jablečného džusu a bezinkového sirupu. Podávaný se sodou
a lístkem máty chutná jako jaro ve sklenici.

Coca cola glazed braised beef

Posted on:

Hovězí plec dušená ve vlastní šťávě ve vakuu do absolutní měkkosti. Podáváme se sýrovo bramborovou kaší, restovanou zeleninou a Coca Cola glazurou. více

CRISPY CHEESECAKE

Posted on:

New York style cheese jako náplň křupavé trubičky. Podáváme s čerstvým ovocem, šlehačkou a naší citrusovou omáčkou. Více

Pumkin spice latte

Posted on:

espresso, dýňový sirup.